Un șofer de 18 ani a intrat cu mașina Audi pe plaja din Eforie Nord și s-a împotmolit în nisip

mașină plajă eforie nord
Foto: Captură video (Dobrogea TV)

Un șofer în vârstă de 18 ani a intrat cu mașina pe plaja din Eforie Nord. El a rămas blocat în nisip și a fost amendat cu 10.000 de lei, relatează publicația locală Dobrogea TV.

Mașina Audi, cu numere de Neamț, a fost văzută pe plajă în jurul prânzului. După ce șoferul nu a reușit să o scoată din nisip, el a chemat un vehicul ATV în ajutor.

Câțiva martori au sunat la Poliție, iar șoferul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 10.000 de lei, în baza Ordonanței de Guvern 19/2006 privind utilizarea plajei Mării Negre şi controlul activităţilor desfăşurate pe plajă.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.