Un șofer a sunat la 112 ca să reclame că polițistul care îl verifica era băut

poliția polițist rutieră amendă mită refuzată amenzi
Poliția. Foto: Captură YouTube

Un șofer oprit în trafic în Suceava a sunat la 112 ca să reclame că unul dintre polițiștii care îl verificau era băut, relatează „Monitorul de Suceava”.

Oprit pentru a i se verifica actele și pentru a fi testat pentru alcool și droguri, șoferul unui Land Rover a sunat la 112 și a reclamat că unul dintre cei 3 agenți era băut.

A sosit un nou echipaj, și toți au mers la o secție de poliție. Polițiștii au fost testați și a rezultat că nu consumaseră alcool. Șoferul a fost amendat cu 4.000 de lei.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.