Un șofer a agresat un bărbat care aștepta la trecerea de pietoni pentru că nu i-a făcut loc să treacă cu mașina

Un pieton a fost agresat de un șofer în zona centrală a Timișoarei. Potrivit Opiniatimisoarei.ro, totul s-a întâmplat la intersecția străzilor Gheorghe Lază și Gheorghe Dima. Tânărul a întors mașina și a condus peste trecerea de pietoni ca să intre pe trotuarul din fața unei farmacii.

Potrivit imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, în acel moment așteptau la trecerea de pietoni două persoane. Șoferul a trecut aproape de un bărbat, care i-a reproșat manevra pe care a făcut-o.

„Daca nu feream piciorul, ma calcai„, i-a transmis omul soferului. Ajuns pe zona pietonala cu masina, dupa ce a oprit motorul, tanarul s-a dat jos de la volan si a inceput sa discute aprins cu pietonul, pe care mai apoi l-a injurat, iar apoi, revoltat ca acesta filma scena, l-a scuipat de mai multe ori.

Imaginile au ajuns și la polițiști, care s-au autosesizat, i-au identificat pe cei doi și i-au chemat la secție să dea declarații.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.