Un salvamar a împins cu piciorul un tânăr în bazin de pe o platformă înaltă de 10 metri

salvamar austria
Foto: Heute.at

Un salvamar din Austria a fost dat afară de la locul de muncă după ce a împins un tânăr cu piciorul de pe o platformă înaltă de 10 metri, relatează heute.at.

Incidentul petrecut la o piscină publică din orașul Steyr a fost filmat. Se pare că întregul conflict a pornit după ce tânărul a refuzat că coboare de pe platformă. Nu este clar dacă bărbatul nu putea sau nu voia să sară în bazin.

Un martor ocular a declarat că tânărul a fost rugat de 2 salvamari să plece de pe platformă, însă acesta nu a coborât. Atunci, unul dintre cei 2 salvamari s-a urcat până la el.

Potrivit unei postări de pe Facebook, salvamarul a țipat la el. Tânărul a rămas pe poziție, iar ulterior salvamarul l-a împins cu piciorul. Bărbatul a căzut în apă și, din fericire, nu a fost rănit.

Clipul filmat s-a viralizat în mediul online și a stârnit indignarea internauților, mai ales deoarece se observă că tânărul se ținea cu putere de balustrada platformei, nevrând să îi dea drumul.

Salvamarul a recunoscut că a greșit și a acceptat să părăsească locul de muncă. El a mai declarat că tânărul nu voia să părăsească platforma și că se ascundea.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.