Un primar liberal a fost amendat după ce a făcut o petrecere cu 200 de oameni

FOTO: Poliția Română/Facebook
FOTO: Poliția Română/Facebook

Primarul comunei Fărcășești din județul Gorj a fost amendat cu 1.500 de lei după ce polițiștii au constatat că acesta sărbătorea realegerea în funcție printr-o petrecere cu circa 200 de persoane la un restaurant, potrivit TV Sud.

Petrecerea dată de edilul Constantin Drăgoescu la un restaurant din Bîlteni a fost oprită de forțele speciale de intervenție ale poliției. Printre participanți se numărau și alți lideri liberali, mai precizează TV Sud.

„La data de 2 octombrie a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au luat măsura sancționării contravenționale față de un bărbat, de 46 de ani, din comuna Fărcășești, potrivit Legii nr.55/2020, privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19”, a transmis Inspectoratul județean de Poliție Gorj.

Tot săptămâna aceasta, polițiștii au dat amenzi în valoare de peste 47.000 de lei, după ce zeci de persoane au participat, duminică, la o înmormântare în orașul Urziceni, județul Ialomița.

Potrivit Poliției Ialomița, la înmormântarea din Urziceni au fost date 70 de amenzi pentru nerespectarea prevederilor Legii 55/2020, privind măsurile pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei COVID-19.

Polițiștii fac în continuare verificări pentru identificarea tuturor persoanelor implicate și luarea măsurilor legale ce se impun.

Înmormântarea la care au participat zeci de persoane a avut loc duminică, iar polițiștii au intervenit și au legitimat mai mulți ialomițeni, apoi au aplicat sancțiuni.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.