Un polițist din Brașov a fost prins cu 1 kilogram de cocaină

FOTO: Sindicatul Europo
FOTO: Sindicatul Europo

Un polițist din Brașov a fost prins, joi, în flagrant, în timp ce transporta 1 kilogram de cocaină. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore. Potrivit sindicatului Europol, acesta era îmbrăcat în uniformă de polițist și a fost prins între blocuri, în timp ce vinde stupefiantele.

„Unii “colegi” au intrat în Poliție crezând că pot beneficia de cea mai bună “acoperire” pentru activitățile ilegale pe care le desfășoară.

Tânărul din imagine, încă polițist, a fost prins azi dimineața, printre blocurile unui cartier din Brașov, în uniformă de poliție, în timp ce vindea cocaină unui “client” mai special.

Asupra sa a fost găsită cantitatea de 50 gr de cocaină, drog de mare risc, a cărui valoare de piață este de 5000 euro. Cercetările sunt în derulate în continuare pentru documentarea întregii activități infracționale.

Oare inspectorul șef al IPJ Brașov, chestorul Flucuș, în afară de semnarea mapelor, ce păzește?!”, transmite sindicatul polițistilor Europol, pe pagina de Facebook.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.