Un pacient a fost bătut în secția de Primiri Urgențe chiar de paznicul spitalului

pacient bătut de paznic tulcea
Sursa: Captură Digi 24

Un bărbat a fost agresat verbal și bătut în incinta secției de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Tulcea chiar de paznicul spitalului, relatează postul de televiziune Digi 24.

Evenimentul s-a petrecut vineri seară în jurul orei 22:00, când un bărbat de aproximativ 60 de ani a fost adus cu ambulanța la secția de Primiri Urgențe a spitalului din Tulcea. Bărbatul a fost consultat de medici și a fost lăsat să aștepte în holul secției UPU.

Nu se știe din ce motiv un angajat al spitalului, paznicul, a început să-i vorbească urât pacientului și chiar l-a bătut în interiorul secției UPU a spitalului din Tulcea, mai transmite postul de televiziune.

Angajații au apăsat butonul de panică și la fața locului au ajuns alți angajați ai unei firme de securitate și pază. Însă aceștia nu au intervenit, iar pacientul a fost scos în curtea spitalului. Și acolo bărbatul de 60 de ani a fost bătut fără ca nimeni să intervină.

În cele din urmă, la fața locului au ajuns și polițiștii din Tulcea.

Între timp, a fost identificat paznicul spitalului. Este vorba de un bărbat de 54 de ani, care are acum dosar de cercetare pentru lovire și alte violențe.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.