Un meseriaș a pierdut la păcănele toți banii dați de client pentru construirea unei case

casă păcănele
Foto: Bru-nO / paulbr75 / pixabay.com

Un meseriaș din județul Bihor a jucat la păcănele peste 23.000 de euro, banii primiți de la un client pentru ridicarea unei case, relatează publicația locală „Bihor Online”.

Potrivit rechizitoriului procurorilor, constructorul a încheiat, în aprilie 2021, un contract prin care se obliga să ridice o casă de locuit. Timp de 5 luni, el a cerut de la beneficiarul lucrării diverse sume de bani pentru a cumpăra materiale și a demara lucrările.

A primit în mai multe rate 18.000 de euro și peste 26.000 de lei. Însă omul nu a cumpărat materialele necesare, ci a jucat întreaga sumă la păcănele, pe care a și pierdut-o.

Constructorul a fost trimis în judecată de Parchetul Oradea pentru înșelăciune, iar procesul va începe în septembrie.

Foto: Bru-nO / paulbr75 / pixabay.com

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.