Un medic român le propune un experiment dur celor care nu vor să se vaccineze împotriva COVID

paul ichim
Foto: Pagina de Facebook Paul Ichim

Paul Ichim, medic la Spitalul Județean „Sfântul Apostol Andrei” din Galați, le propune un experiment dur celor care nu vor să se vaccineze împotriva COVID.

„Pentru cei care au inca indoieli cu vaccinarea, n-am sa le aduc nu stiu ce dovezi stiintifice, am sa le propun o singura treaba, mai ales ca in mod sigur nu cred ce spunem noi ca-i prin containerele de la poarta. Le recomand sa stea o dimineata la cealalta poarta, pe unde ies ceva masini negre si cu ceva cruce pe ele, ce au in spate colete lungi si sa le numere”, a scris el pe rețeaua de socializare Facebook.

„In mod sigur daca faceau chestia asta astazi, cand numarul masinilor sobre ce duceau la „plimbare” spre parcul rece s-a apropiat de 50, pana seara erau vaccinati toti. Sa fim clari, nu toti plecatii spre ultima plimbare, au avut Covid, multi au fost cu acele morti colaterale determinate de mizeria asta, oameni ce au venit in spital pe ultimii metri, cand n-am avut ce sa mai facem. Oricum tributul platit acestei boli este infiorator, mai ales ca a inceput sa lovesca oameni tineri fara comorbiditati. Pana si oamenii care lucreaza in acel serviciu, sunt socati de amploarea dezastrului, de parca am fi in razboi”, a mai comentat el.

Numărul infectărilor zilnice cu SARS-CoV-2 rămâne ridicat în România. Doar astăzi au fost identificate peste 11.000 de cazuri noi.

Deși în ultimele zile zeci de mii de români au început să se vaccineze de teama restricțiilor, până când ei vor deveni imuni vor mai trece în jur de 10-14 zile. Ieri s-au imunizat cu prima doză peste 91.000 de români.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.