Un medic ortoped e acuzat că i-a pus ghips peste tricou unei fetițe de 4 ani

Un medic ortoped de la Spitalul din Corabia este acuzat că i-a pus mâna în ghips unei fetițe de 4 ani peste tricou. Întâmplarea a avut loc la același spital în care a fost filmat, în urmă cu două săptămâni, un bătrân a fost lăsat să stea pe jos ore întregi.

Potrivit Antena3.ro, părinții fetiței de 4 ani acuză medicul că nu i-ar fi pus corect bandajul. Tatăl a postat o poză pe o rețea socială în care se vede cum fetița a fost bandajată peste tricoul cu care era îmbrăcată.

Managerul spitalului a declarat că bandajul era pus provizoriu, iar ortopedul l-a pus peste bluza fetiței inteționat, ca să-i protejeze pielea de o eventuală erupție. O echipă DSP Olt a efectuat un control la spitalul din Corabia și a aplicat o amendă contravențională în valoare de 4.000 de lei în cazul ortopedului, dar și în cazul unei femei căreia nu i s-a dat la timp o scrisoare medicală și a decedat.

În cele din urmă, copilul a ajuns la spitalul din Slatina unde i s-a pus un alt bandaj care, conform părinților, nu o deranjează și îi ține mâna imobilizată corespunzător.

În urmă cu două săptămâni, o bătrână a murit pe treptele Spitalului din Corabia, așteptând o scrisoare medicală. Întâmplarea a fost povestită de o nepoată a femeii.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.