Un joc de poker și o petrecere cu Florin Salam au fost „sparte” de polițiști

FOTO: Pexels/Pixabay.com
FOTO: Pexels/Pixabay.com

Polițiștii din Sectorul 6 au depistat 15 persoane care jucau poker neautorizat într-o locuință. Unul dintre participanți trebuia să stea în carantină. Cuantumul amenzilor se ridică la peste 71.000 de lei.

„În noaptea de 20/21.02.2020, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 20 Poliţie, exploatând cu operativitate o informaţie, au depistat într-o locuinţă din sectorul 6 un număr de 15 persoane care jucau jocuri de noroc neautorizate, respectiv poker. În urma verificărilor persoanelor prezente, s-a stabilit că între participanţi se află şi un bărbat ce figura carantinat la domiciliu, acesta nerespectând măsura”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Capitalei.

În Sectorul 4, polițiștii au oprit o petrecere dintr-un restaurant, la care cânta manelistul Florin Salam. S-au dat amenzi de 9.500 de lei, iar administratorul restaurantului a fost condus la sediul Secției 16 de Poliție pentru a da declarații.

În cauză s-a întocmit un dosar penal, cercetările efectuându-se pentru săvărșirea infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor.

„La data de 20 februarie a.c., în jurul orei 22.00, poliţişti ai Secţiei 16 Poliţie s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în incinta unui restaurant din sectorul 4, ar putea fi organizat un eveniment privat. La momentul sosirii la faţa locului, poliţiştii nu au constatat direct desfăşurarea unei petreceri private, însă au legitimat un număr de 15 persoane care nu respectau prevederile Legii nr. 55/2020, acestea fiind sancţionate contravenţional cu amenzi în valoare de 9.500 lei”, a precizat Poliţia Capitalei.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.