Un fost primar PNL, găsit împușcat în cap!

Emanuel Dănilă. Foto: Facebook

Emanuel Dănilă, în vârstă de 57 de ani, fostul edil al orașului Bocșa, din județul Caraș-Severin, a fost găsit împușcat în cap.

Potrivit polițiștilor, citați de Adevărul, fostul primar, care a demisionat din funcție după doar câteva luni de mandat, invocând probleme de sănătate și probleme personale, s-ar fi sinucis.

El a folosit o armă de vânătoare pe care o deținea legal. Incidentul s-a produs într-una din camerele pensiunii pe care o deține familia sa.

Emanuel Dănilă nu ar fi lăsat un mesaj de adio.

Se pare că fostul edil și-a dat demisia din funcție după ce a fost infectat cu coronavirus. Se pare că suferea de depresie post-COVID.

Marcel Vela, fostul ministru al Internelor și coleg de partid cu Dănilă, a transmis un mesaj de condoleanțe.

”Camaradul nostru, Emanuel Dănilă, Manu de la Bocșa, astăzi s-a ridicat la Cer prin voința lui. Este un gest tragic și disperat, într-o lună a durerii și a patimilor, generat de o depresie post COVID, din cauza căreia a și demisionat din funcția de Primar. Era un om bun și harnic, un coleg sincer și devotat, un spirit liber și un rebel frumos. Condoleanțe familiei îndurerate, alături de care noi, Filiala PNL Caraș-Severin, vom fi mereu! Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească!”, a spus Vela.

Ziarist sportiv al Greatnews. A început la Evenimentul Zilei, în 2008. De atunci, a colaborat și cu HBO Club, Yahoo! News România și Sport News. Pe lângă materialele despre sport, abordează, cu precauție, și anumite știri externe.