Un fost muncitor necalificat, cu facultatea terminată la 52 de ani, a fost numit șeful Loteriei Române

loterie
Foto: ChiniGaray / pixabay.com

În vârstă de 62 de ani, Bogdan Pătru a fost numit director general al Companiei Naționale Loteria Română, în locul lui Vlad Cristian Soare, relatează economedia.ro. Numirea a fost făcută de ministrul Economiei, Florin Spătaru de la PSD.

Potrivit CV-ului său, Pătru a fost muncitor necalificat la începutul carierei și a terminat o facultate economică la 52 de ani.

El a fost, până acum un an, președintele Consiliului de Administrație al Companiei Municipale Străzi, Poduri și Pasaje București, una dintre cele 22 de companii înființate de fostul primar al Bucureștiului Gabriela Firea și printre puținele care au rămas încă în activitate, mai notează sursa citată.

Conform declarației sale de avere de anul trecut, când încă era președinte la CMSPPB, Pătru are mai multe terenuri în Ilfov, un apartament și două autovehicule. Nu a declarat niciun cont bancar.

Foto: ChiniGaray / pixabay.com

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.