Un elev de clasa a VI-a a fost bătut cu pumnii și picioarele de un profesor de matematică

FOTO: coyot/Pixabay.com
FOTO: coyot/Pixabay.com

Polițiștii din Cluj au început o anchetă după ce un elev de clasa a VI-a, din Turda, ar fi fost bătut cu pumnii și picioarele de profesorul de matematică.

Oamenii legii s-au autosesizat în acest caz, iar până în prezent nu a fost depusă nicio plângere. Întreaga întâmplare ar fi avut loc în școală.

„Având în vedere informaţiile apărute în spaţiul public, referitoare la un elev al unei unităţi şcolare din municipiul Turda, care ar fi fost agresat fizic de un cadru didactic, la data de 15 februarie a.c., poliţiştii municipiului Turda s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de purtare abuzivă. Astfel, în cauză au fost demarate cercetări şi vor fi efectuate verificări pentru a fi stabilite toate circumstanţele în care a avut loc evenimentul.

Menţionăm faptul că până în acest moment, la nivelul Poliţiei municipiului Turda, nu a fost depusă nicio plângere referitoare la evenimentul care ar fi avut loc în unitatea de învăţământ”, a anunţat, miercuri, Poliţia Judeţeană Cluj.

Presa locală a relatat că băiatul, elev în clasa a VI-a la Şcoala “Horia, Cloşca şi Crişan” din Turda, ar fi fost bătut, marţi, cu pumnii şi picioare de profesorul de matematică, în timpul orei.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.