Un drum din România reparat dimineața s-a stricat până seara | VIDEO

drum sibiu stricat
Sursa: Turnul Sfatului (Captură YouTube)

Un drum din județul Sibiu, dintre localitățile Ludoș și Apoldu de Jos, a fost reparat dimineața, dar până seara era deja deteriorat, relatează publicația locală „Turnul Sfatului”.

După ce reprezentanții Drumuri și Poduri SA au anunțat că se realizează lucrarea „Plombări cu sort și emulsie pe DJ 106G, între Ludoș și Apoldu de Jos”, reporterii de la „Turnul Sfatului” au mers să verifice stadiul lucrărilor.

Plombele fuseseră puse de societatea de construcții deținută integral de Consiliul Județean Sibiu.

„Am descoperit un drum județean al cărui asfalt este atât de măcinat și vălurit încât cu greu i se mai poate distinge profilul. Iar reparațiile făcute în dimineața zilei de miercuri păreau mai degrabă opera unor copii ieșiți la joacă. În câteva locuri, materialul folosit pentru repararea drumului județean era deja ”sărit” de la locul lui. Nimic de mirare: combinația de sort cu emulsie a fost așternută direct peste praful drumului. În alte locuri, pe lângă sortul îmbibat cu emulsie erau aruncate cu lopata și câteva bucăți mai vechi de asfalt, amestecate cu pământ”, au relatat jurnaliștii.

Lucrările au costat 3.200 de lei, iar pentru ele constructorul a oferit o garanție de 6 luni.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.