Un deputat PSD a murit de COVID-19. Nu avea comorbidități și nici o vârstă înaintată

sebastian radu
Sursa: cdep.ro

Sebastian Radu, deputat PSD de Buzău, a murit după ce a fost infectat cu noul coronavirus la începutul lunii noiembrie, anunță postul de televiziune Digi 24.

El a fost transferat la un spital din Capitală, însă starea sa nu s-a îmbunătățit.

Astăzi, Marcel Ciolacu, președintele PSD, a anunțat că Sebastian Radu a murit.

Deputatul nu avea comorbidități și era în vârstă de doar 49 de ani.

Până ieri, 8 decembrie, pe teritoriul României au fost confirmate 524.675 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).

416.797 de pacienți au fost declarați vindecați.

Ieri, în urma testelor efectuate la nivel național, au fost înregistrate 7.439 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

În acest moment, în unitățile sanitare de profil numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 12.571. Dintre acestea, 1.276 sunt internate la ATI.

Pe teritoriul României, 42.582 persoane confirmate cu infecție cu noul coronavirus sunt în izolare la domiciliu, iar 11.957 de persoane se află în izolare instituționalizată. De asemenea, 66.867 de persoane se află în carantină la domiciliu, iar în carantină instituționalizată se află 128 de persoane.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.