Un cuplu a comandat la restaurant un preparat scump și când a venit nota au dispărut

Doi tineri au comandat într-un restaurant din Mangalia cel mai scump preparat din meniu și când a venit nota de plată s-au făcut nevăzuți.

Potrivit Replica de Constanța, tinerii au comandat sturion, unul dintre cele mai scumpe preparate din meniu.

La final au plătit doar o parte din sumă, chiar dacă nota de plată era peste 300 de lei. Ei s-au scuzat că nu au lei în portofel și că merg până la mașină pentru a lua diferența de bani, însă s-au făcut nevăzuți.

„Noi avem tot felul de clienți, dar aceștia pare că au venit special să nu plătească. Băiatul a anunțat la un moment dat că nu are bani. Prietena lui s-a dus la masă, l-a înjurat, probabil că o scosese la o întâlnire.

Ea a zis că are 100 de lei și au hotărât să plătească ea o parte. Ospătărița i-a spus că e în regulă, doar că ar trebui să facă cumva să aducă banii, pentru că nu poate să îi plătească ea consumația.

Dacă tot a făcut o aroganță și a scos-o să mănânce pește, trebuia să se gândească la faptul că a comandat cel mai scump preparat din meniu.

Nimeni nu s-a așteptat, ei erau destul de bine îmbrăcați. Consumația a fost de 306 lei, au mâncat sturion, e cel mai scump pește din meniu. Puteau să mănânce un șnițel…”, a declarat pentru Replica de Constanța, patrona restaurantului.