Un cerșetor i-a oferit unui polițist 100 de euro mită ca să nu-l amendeze

poliția română
Foto: Pagina de Facebook Poliția Română

Un cerșetor din Sibiu i-a oferit unui polițist 100 de euro mită ca să nu-l amendeze, relatează publicația locală „Turnul Sfatului”.

Urmărește GreatNews și pe Instagram ca să fii la curent cu tot ce se întâmplă interesant în România.

Incidentul s-a petrecut în noaptea de 5 mai, în jurul orei 00:30. Bărbatul în vârstă de 72 de ani, de loc din comuna Merghindeal, județul Sibiu, i-a oferit agentului de poliție două bancnote de 50 de euro pentru ca acesta să nu îl amendeze pentru că apela la mila publicului. Apoi, cerșetorul i-a cerut agentului și să îl ducă până acasă cu mașina poliţiei.

Polițistul a refuzat mita, iar la data de 29 mai, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu a dispus reținerea bărbatului. Procurorul urmează să decidă dacă se impune luarea unei alte măsuri preventive faţă de inculpat.

Ne găsești și pe Threads.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.