Un candidat la primărie și-a pus o pisică pe afișul electoral: „Eu și Oscar vom câștiga!”

Foto: G4media.ro

Constantin Harasim, candidatul Partidului Umanist Social Liberal (PUSL) la primăria municipiului Suceava, și-a pus o pisică pe afișul electoral.

Urmărește GreatNews și pe Instagram ca să fii la curent cu tot ce se întâmplă interesant în România.

Pisica poartă fular și bască, iar alături apare mesajul „PUSL, eu și Oscar vom câștiga!”. În trecut, Constantin Harasim a fost prefectul județului Suceava.

Situația a fost remarcată de jurnalistul local Sandrinio Neagu pe blogul personal: „Campania electorală produce nu doar nervi, acuzații și dezvăluiri despre candidați, ci și momente penibil-umoristice. Autor, cine altul, decât probabil „cel mai slab prefect” Constantin Harasim. Nea Titi apare în afișul cu care vrea să îi convingă pe suceveni să îl voteze alături de un motan cu bască și fular.”

„Dacă prin absurd nea Titi va câștiga funcția de primar, oare își va aduce motanul la serviciu? Oscar va fi adevăratul primar, pe care angajații Primăriei Suceava vor fi nevoiți să îl salute cu respect la venire și plecare. Cine nu îl va trata cum trebuie pe motan va fi aspru pedepsit. Ce proiecte pentru dezvoltarea orașului, Oscar e prioritatea”, a mai scris jurnalistul.

Sursa: G4media.ro

Ne găsești și pe Threads.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.