Un britanic a vizitat România și a spus că este „bijuteria ascunsă a Europei”

Un britanic din Oxford a vizitat România pentru câtea zile și a făcut o serie de vlogguri pentru canalul său de Youtube.

Vloggerul britanic a dedicat României cinci filmări pe care le-a postat pe contul de YouTube „From the Ash” în care destăinuit cât de a fost de fascinat de România, de „cea mai grozavă șosea din lume”, pe care a catalogat-o drept „o minune de privit – o ispravă inginerească, unul dintre cele mai vizitate repere ale României”, și a comparat peisajele de la Bâlea Lac cu cele din Elveția.

S-a arătat uimit să afle că România găzduiește 60% din urșii sălbatici ai Europei și a cutreierat zile la rând orașul pe care l-a denumit „bijuteria ascunsă a Europei”, care l-a dus cu gândul la Bavaria.

Toate cele cinci vlogguri reprezintă cele mai recente dintre postări lui Ash, un dornic să călătorească prin toată lumea.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.