Un britanic a fost impresionat cu o savarină: „Românii sunt generoși, își împart desertul”

FOTO: @Notinaboyband/Twitter
FOTO: @Notinaboyband/Twitter

Postarea unui britanic pe o rețea socială despre o savarină a devenit virală. Acesta a povestit că vecinul său român a descoperit, pentru prima dată, savarine într-un magazin din Marea Britanie. Românul a cumpărat toate prăjiturile și i-a oferit una și vecinului său englez.

„Vecinul meu român tocmai a venit la mine la gard și mi-a spus că vrea să îmi dea ceva.

A găsit desertul lui preferat de acasă într-un magazin de aici, pentru prima dată de când s-a mutat, și era atât de încântat încât le-a cumpărat pe toate și a vrut ca eu să gust unul.

Imigrația e cea mai tare”, a scris britanicul pe Twitter și a postat și o fotografie cu savarina pe care primit-o.

Postarea sa a devenit virală. Au fost peste 16.000 de aprecieri și în jur de 2.000 de „share-uri”. „Nu pot să cred câte reacții a primit postarea.

O, Dumnezeule, dacă vecinul meu se uită diseară la știri și își vede prăjitura la TV? Trebuie să îi povestesc neapărat despre ce s-a întâmplat.

Hai să mergem cu toții în România, sunt generoși și își împart desertul”, a mai adăugat britanicul după ce a văzut cât de multe reacții a avut la postarea sa.

Vă recomandăm și:

Aici vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.