Un bebeluș a murit după ce a fost botezat. A înghițit foarte multă apă

Foto: Pixabay

Un bebeluș în vârstă de o lună și jumătate, din Suceava, a murit la spital, unde ajunsese în stare gravă, după ce a fost botezat.

Micuțul a înghițit foarte multă apă și se afla internat la Terapie Intensivă, fiind o vreme conectat la aparate. Copilul a murit în această dimineață.

”Am observat că ceva e în neregulă și imediat a început să îi curgă sânge pe nas la copil. L-am pus cu fața în jos, dar nu și-a revenit. Într-adevăr, îi bătea inima, dar un puls foarte scăzut”, a declarat tatăl copilului, citat de Știrile PROTV.

”De la doctori am aflat că a inhalat 110 ml de apă. Părintele l-a scufundat, copilul plângea. L-a scufundat de trei ori, l-a scos și l-a șters. Dacă l-a văzut cu gura căscată și plângea, nu trebuia să îl scufunde cu totul în apă. Știm că respiră cu ajutorul aparatelor. Nu știm cât de afectat îi este creierul”, a adăugat părintele copilului.

Potrivit oficialilor Bisericii Ortodoxe Române, preotul care a creștinat copilul era unul cu multă experiență.

Protopopul Doru Budeanu, a explicat, incidentul, pentru sursa citată: ”Se pare că și înainte de cufundare, în timpul cufundării și după, copilul a plâns. Drept dovadă, semnele vitale existau. După aia, la mirungere, copilul nu a mai dat aceleași semne. Preotul a fost primul care a sesizat că acel copil e mai moale.”

Poliția a deschis un dosar penal în acest caz.

Ziarist sportiv al Greatnews. A început la Evenimentul Zilei, în 2008. De atunci, a colaborat și cu HBO Club, Yahoo! News România și Sport News. Pe lângă materialele despre sport, abordează, cu precauție, și anumite știri externe.