Un bătrân de 89 de ani care livra pizza a primit bacșișul vieții

Sursa: KSL TV

Un bătrân în vârstă de 89 de ani care livra pizza a primit un bacșiș de 12.000 de dolari, relatează CNN.

Derlin Newey, din statul Utah, SUA, era nevoit să lucreze la cei 89 de ani ai săi deoarece nu îi ajungeau banii din pensie. Din acest motiv, el muncea 30 de ore pe săptămână livrând pizza.

Familia Valdez, care are 53.000 de urmăritori pe rețeaua TikTok, a început să îl filmeze pe bătrân când acesta venea să le aducă pizza. El a devenit cunoscut printre internauți, iar mulți dintre aceștia au întrebat de ce Newey mai muncește la vârsta sa înaintată.

Familia Valdez s-a gândit că, într-adevăr, bătrânul nu ar trebui să lucreze atât de mult, așa că s-au gândit să folosească platforma TikTok pentru a strânge bani pentru un bacșiș special.

În total, internauții au donat 12.000 de dolari. Când Newey a sosit la ușa lor cu o pizza, soții Valdez i-au dat cecul în valoare de 12.000 de dolari din partea „Familiei TikTok”.

„Cum să vă mulțumesc? Nu știu ce să spun. Nu știu ce să spun în afară de faptul că vă mulțumesc”, a reacționat Newey, care a fost total surprins de gestul oamenilor și nici nu știa ce este TikTok.

„Avea nevoie de asta. Sunt pur și simplu fericit că am putut să îl ajutăm. Trebuie să fim buni și respectuoși cu oamenii, așa cum e și el. Ne-a cucerit inimile”, a declarat Carlos Valdez, care a mai povestit că de fiecare dată când le livra pizza bătrânul îi întâmpina cu replica: „Salutări, doriți niște pizza?”.

Sursa: KSL TV

Vă recomandăm și:

Aici vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.