Un bărbat din București a fost înjunghiat după ce a refuzat să îi dea bani agresorului

agresor
Foto: Captură video Știrile PRO TV

Un bărbat din București a fost înjunghiat cu un cuțit pe o stradă din sectorul 1, după ce a refuzat să îi dea bani unui individ care i-a cerut 2 lei, anunță Știrile PRO TV.

În momentul în care a fost refuzat, trecătorul l-a atacat cu o armă albă și i-a furat telefonul mobil.

Victima a fost transportată la spital, iar după doar 10 minute agresorul a fost prins și dus la audieri.

„La data de 5 iunie 2023, în jurul orei 21.30, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 4 au fost sesizaţi de un bărbat cu privire la faptul că, în timp ce se afla pe o stradă din Sectorul 1, ar fi fost agresat de un bărbat, cu un obiect tăietor înţepător, şi i-ar fi sustras telefonul mobil, după ce ar fi refuzat să îl ajute cu o sumă modică de bani”, a transmis Poliţia Capitalei.

Individul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind acuzat de tâlhărie calificată.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.