Un bărbat dat în urmărire națională a fost găsit de polițiști ascuns într-o canapea

Foto: ziaruldebacău.ro

Un bărbat în vârstă de 35 de ani, dat în urmărire la nivel național, a fost găsit de polițiști ascuns într-o canapea, relatează ziaruldebacau.ro.

Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale al Poliției municipiului Bacău, cu sprijinul luptătorilor pentru acțiuni speciale, au mers la domiciliul bărbatului de 35 de ani din municipiul Bacău, urmărit la nivel național.

Pe numele acestuia a fost emis un mandat de executare a pedepsei închisorii emis de Judecătoria Neamț, el fiind condamnat la 2 ani și o lună de închisoare pentru tâlhărie calificată și distrugere.

După ce a fost scos de polițiști din canapea, bărbatul a fost escortat şi încarcerat în Penitenciarul Bacău.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.