Un bărbat care nu voia să poarte mască în avion a fost dat jos de poliție, în aplauzele pasagerilor

pasager dat jos avion mască cluj
Foto: Captură cluj24.ro

Un bărbat care nu voia să poarte mască de protecție a fost dat jos de poliţie dintr-un avion care urma să plece de la Cluj-Napoca la Londra, relatează cluj24.ro.

Incidentul a avut loc în seara zilei de 18 octombrie, într-o aeronavă a Ryanair.

„Am văzut că două stewardese vorbeau mult cu o persoană aflata în primele locuri. Trec 10 minute, lumea îşi pierde răbdarea, iar un domn aflat în apropierea celor 3 spune pe un ton răstit: „Haideţi domle, puneţi-vă masca, ţineţi un avion întreg pe loc!”. Atunci am realizat ca avionul nu pornea din cauză că domnul respectiv refuza să poarte o mască”, a povestit Eric, un pasager din avion, pentru cluj24.ro.

„Între timp, una din însoţitoarele de bord a trecut pe la restul pasagerilor să îi liniştească, spunând că poliţia a fost sesizată şi că în curând îl vor da afara dacă va refuza în continuare să respecte legea. Îşi face apariţia şi un echipaj de poliţie, care în prima fază încearcă să îl convingă pe bărbat să îşi poarte masca, dar după câteva refuzuri, l-au poftit afară din avion pe la ora 21:20, moment în care toată lumea a aplaudat, fericită că poate porni la drum”, a mai relatat pasagerul.