Un bărbat a transmis live momentul în care a înjunghiat un polițist: „Poliția moare, stați să vedeți”

Un polițist de la Secția 9 din Capitală a fost rănit la picior de un bărbat în vârstă de 28 de ani. Întregul moment a fost transmis live pe Facebook de agresor. Acesta a fost prins ulterior și reținut.

Atacatorul ar fi plănuit totul și a plecat spre secția de poliție cu mașina. În tot timpul acesta a pornit un live pe Facebook și a spus tot ce vrea să facă. Imaginile au fost publicate de Sindicatul Europol al polițiștilor.

„Poliția moare stai să vedeți! Acesta este filmul unde colegul nostru din cadrul Secției 9 Poliție București a fost înjunghiat aseară în timp ce se afla în serviciu de către un cetățean certat cu legea. Acesta, fără nicio jenă, îl înjunghie direct în picior spunându-i: «Ce i-ai făcut, mă!».

Cam asta înseamnă munca de poliție, acestea sunt riscurile la care sunt supuși polițiștii care pleacă la serviciu și nu știu dacă se mai întorc acasă la familie, acestea reprezintă imaginile din activitatea de zi cu zi a Poliției Române. Poate le vede și domnul Cîțu!”, scrie în mesajul transmis de sindicatul Europol.

„Poliţistul a fost transportat la spital, unde a primit îngrijiri medicale. Agresorul se află în custodia poliţiştilor şi a fost sesizată unitatea de Parchet, pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj. După administrarea probatoriului, un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 a dispus reţinerea bărbatului de 28 de ani”, transmite Poliția Capitalei, printr-un comunicat de presă.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.