Un bărbat a simulat 20 de atacuri de cord la restaurante ca să nu mai plătească nota

restaurant cafenea bărbat
Foto: StockSnap / pixabay.com

Un bărbat din Spania a simulat 20 de atacuri de cord de-a lungul timpului, la restaurante de lux, ca să nu mai achite nota de plată, a anunțat poliția, potrivit publicației insider.com.

Recent, bărbatul lituanian care locuiește în Spania a fost arestat după ce a simulat un infarct pentru a nu plăti pentru o masă.

Nu este însă pentru prima dată când a fost reținut de poliție. Potrivit unui ofițer care l-a arestat de 4 ori până acum, bărbatul comandă de regulă mâncăruri scumpe precum homar, antricot și whiskey.

Lituanianul, al cărui nume nu a fost dezvăluit, a fost arestat luna trecută la Alicante, după ce a încercat să părăsească un restaurant fără să-și achite factura prefăcându-se că se simte rău.

A fost al 20-lea astfel de incident în decurs de un an. Bărbatul este deja cunoscut de forțele de poliție, a declarat pentru Insider un purtător de cuvânt al Poliției Naționale din Alicante.

În cel mai recent incident, bărbatul a comandat paella cu fructe de mare și două pahare de whiskey la El Buen Corner, primind o notă de 34,85 de euro la sfârșitul mesei, potrivit agenției de presă EFE din Spania.

Managerul restaurantului, Moisés Doménech, a declarat pentru EFE că un coleg a văzut că bărbatul voia să plece, așa că i-a atras atenția că nu a plătit. Acesta a răspuns că se duce în camera lui de hotel ca să ia bani, dar personalul restaurantului a refuzat să-l lase să plece fără să plătească.

Drept urmare, bărbatul s-a aruncat dramatic la pământ și s-a prefăcut că are un infarct.

Angajații restaurantului nu s-au lăsat păcăliți și au sunat la poliție. Oamenii legii veniți la fața locului l-au recunoscut imediat pe bărbat.

După ce a refuzat să ofere o adresă, bărbatul a fost arestat, iar cazul a fost deferit justiției locale.

Foto: StockSnap / pixabay.com

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.