Un bărbat a reclamat la poliție că tatăl său i-a furat soția și bicicleta

bicicletă cuplu
Foto: rauschenberger / pixabay.com

Un bărbat din statul Rajasthan din India și-a reclamat tatăl la poliție, spunând că acesta i-a furat soția și bicicleta, relatează presa locală, potrivit msn.com.

Mai exact, tatăl bărbatului s-a îndrăgostit de nora sa și a fugit cu ea. Când a aflat acest lucru, fiul a făcut o plângere la postul local de poliție. În plângere el a scris că tatăl său i-a furat și bicicleta, pe care a folosit-o pentru a fugi alături de femeie.

Incidentul s-a petrecut în satul Silor din districtul Bundi. Victima Pawan Vairagi a depus o plângere împotriva tatălui său, Ramesh Vairagi, susținând că acesta din urmă a ademenit-o pe soția lui.

Bărbatul a mai spus că acum trebuie să își îngrijească singur fiica de 6 luni. Totuși, el consideră că soția lui este nevinovată și că a fost păcălită de tatăl său, profitând de faptul că Pawan lucra în altă regiune și era plecat de acasă mult timp.

După ce a mers la poliție, Pawan s-a plâns de faptul că agenții nu îi iau în serios plângerea. Însă ofițerul de poliție Arvind Bhardway a declarat că autoritățile investighează cazul cu atenție și că fac tot posibilul pentru a-i găsi bicicleta.

Foto: rauschenberger / pixabay.com

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.