Un bărbat a murit electrocutat în timp ce făcea duș

duș baie
Foto: Lisaphotos195 / pixabay.com

Un bărbat din Timișoara a murit electrocutat în timp ce făcea duș. Se pare că de vină a fost un boiler defect, relatează „Opinia Timișoarei”.

Bărbatul în vârstă de 40 de ani locuia singur. După ce familia sa nu a reușit să ia legătura cu el, rudele au mers la el acasă și l-au găsit prăbușit în baie.

„La data de 18 septembrie a.c., în jurul orei 18:51, polițiștii Secției 4 Poliție Timișoara au fost sesizați despre o persoană, posibil electrocutată, pe strada Gării, din municipiul Timișoara.

Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, unde au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, echipajul medical, declarând decesul bărbatului, în vârstă de 40 de ani”, a transmis IPJ Timiș.

V-ar putea interesa și:

Foto: Lisaphotos195 / pixabay.com

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.