Un bărbat a murit după ce a băut benzină din greșeală

bere
Foto: kalawii / pixabay.com

Un bărbat de 65 de ani din comuna Dochia, județul Neamț, a murit miercuri, 15 martie, după ce a băut benzină din greșeală, transmite tvmneamt.ro.

Apropiații săi au relatat că acesta a confundat sticla de benzină cu sticla în care avea bere, apucând să ia câteva înghițituri care i-au fost fatale.

La data de 15 martie, în jurul orei 16:30, un bărbat de 39 de ani a sunat la 112 și a anunțat că socrul său a ingerat accidental benzină și a murit.

La fața locului au venit polițiști de la Secția de Poliție Rurală Săvinești și au constatat că bărbatul nu prezenta urme de violență. Cadrele medicale au declarat decesul acestuia.

Foto: kalawii / pixabay.com

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.