Un bărbat a condus timp de peste 70 de ani fără să aibă permis

mașină marea britanie
Mașina pe care o conducea bătrânul când a fost oprit de Poliție. Sursa: Poliția din Bulwell, Rise Park și Highbury Vale

Un bătrân în vârstă de 84 de ani din Marea Britanie le-a spus polițiștilor care l-au oprit că a condus fără permis timp de mai bine de 70 de ani.

Bărbatul a fost oprit lângă un supermarket Tesco în Bulwell, Nottingham.

„Nu am putut crede ce a urmat. Șoferul, care este născut în 1938 (!!) a spus că el conduce fără permis și fără asigurare de când avea 12 ani (da, DOISPREZECE) … și că a reușit cumva să nu fie oprit niciodată de poliție”, au scris pe Facebook reprezentanții Poliției din Bulwell, Rise Park și Highbury Vale.

„Din fericire nu a făcut niciodată un accident, nu a rănit pe nimeni și nu a păgubit pe nimeni lovindu-i mașina deși nu era asigurat”, se mai arată în postarea Poliției.

„Ca urmare a creșterii numărului de camere video în Nottingham, chiar și pe distanțe scurte aveți șanse mari să dați peste o cameră, așa că aveți grijă să aveți documentele în ordine. Deoarece, într-o bună zi, neregulile vă vor ajunge din urmă”, a mai scris Poliția.

Vă recomandăm și:

Aici vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.