Un autocar în care se aflau 30 de elevi a luat foc în mers

autocar ars
Foto: ObservatorNews

Un autocar în care se aflau 30 de elevi a luat foc pe un drum din orașul Moldova Nouă, în județul Caraş-Severin, relatează ObservatorNews.

Autocarul s-a aprins în mers, pe DN57. Şoferul a tras imediat pe dreapta şi a evacuat copiii. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

Autocarul venea din comuna Sicheviţa din Caraș-Severin şi mai avea doar câteva sute de metri pâna la destinaţie.

Din cauza vântului puternic (județul se află sub cod galben de vânt până diseară), flăcările s-au extins cu repeziciune şi au cuprins întregul autocar, care a ars complet.

„Sosiți la locul intervenției, pompierii au constatat faptul că autocarul a fost cuprins în totalitate de flăcari. Cel mai probabil, incendiul a fost cauzat de un scurtcircuit electric, produs la compartimentul motor al autovehicului”, a transmis ISU Caraş-Severin.

autocar ars
Foto: ObservatorNews
Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.