Un angajat de la stat și-a dat demisia pentru că nu avea nimic de lucru, deși primea 6.500 de lei / lună

demisie consilier satu mare
Foto: PresaSM

Ciprian Tișea, un consilier de la cabinetul vicepreședintelui Consiliului Județean Satu Mare, Oliviu Buzgău, și-a dat demisia în semn de protest fiindcă nu avea nimic de făcut la muncă, relatează publicația locală PresaSM. Însă era plătit cu 6.500 de lei pe lună.

Bărbatul în vârstă de 43 de ani fusese angajat în august 2022, iar timp de aproape jumătate de an nu i s-a cerut să presteze nicio muncă.

Activitatea sa consta în simpla prezență la locul de muncă, mai notează sursa citată. Potrivit publicației, Tișea le-a spus apropiaților că în fiecare zi îi cerea vicepreședintelui ceva de lucru, dar acesta nu a avut nicio sarcină pentru el.

Până la urmă, ca să nu primească mii de lei lunar fără să facă absolut nimic, consilierul și-a dat demisia, mai notează PresaSM.

El și-a prezentat demisia la 1 februarie, iar în cuprinsul documentului a menționat că în mai multe birouri din Consiliul Județean doar se râdea, fără să se muncească. De asemenea, deși este ilegal, în spațiile închise se fuma fără nicio problemă.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.