Un angajat CFR a murit după ce un utilaj feroviar a deraiat

cfr
Foto: CFR Infrastructura (Facebook)

Un angajat al CFR în vârstă de 55 de ani a murit în această dimineață, după ce un utilaj feroviar a deraiat în județul Teleorman, anunță postul de televiziune Digi 24.

În utilaj se aflau două persoane: mecanicul și ajutorul de mecanic. Cei doi urmau să facă anumite lucrări de întreținere pe calea ferată.

La un moment dat, utilajul a deraiat și s-a prăbușit într-o râpă, la câțiva metri distanță. Unul dintre bărbați a fost lovit grav și a murit.

Medicii sosiți la fața locului au încercat să îl resusciteze, însă fără succes.

„Este vorba despre un utilaj feroviar, care se deplasa pe relaţia Roşiori Nord – Atârnaţi, pentru lucrări feroviare programate în staţia Atârnaţi”, a transmis CFR, potrivit Știrile PRO TV.

Utilajul s-a răsurnat la ieşirea din Roşiorii de Vede. Deocamdată nu se cunosc cauzele accidentului.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.