Drum european blocat de oi care au început să lingă sarea împrăștiată pe asfalt

drum european blocat oi
Foto: Mirel Matyas / Facebook

O turmă de oi fără cioban a blocat drumul european E81 la intrarea în localitatea Sâncraiu Almașului din județul Sălaj, după ce au început să lingă sarea împrăștiată pe șosea de autorități.

Imaginile surprinse de Mirel Matyas, unul dintre șoferii care nu au avut loc să treacă din cauza oilor, au devenit virale pe Facebook.

„De pe drumurile patriei… O turmă de oi fără cioban a creat la intrarea în Sincraiul Almașului un adevărat blocaj. Oile se puseseră la lins sarea de pe asfalt, și nu se dădeau duse oricât au claxonat șoferii… Cine știe pe unde o fi fost ciobanul. Cu siguranță nu la biserică”, a comentat șoferul.

Sâncraiu Almașului este un sat din comuna Zimbor din județul Sălaj. Satul are o populație de 219 locuitori și este străbătut de drumul european E81.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.