Turistă din România, dezamăgită că o tavernă din Grecia i-a impus consumație minimă

tavernă grecia
Foto: dimitrisvetsikas1969 / pixabay.com

O turistă din România a povestit pe un forum de călătorii că a fost neplăcut surprinsă în momentul în care i s-a impus o consumație minimă la o tavernă din Grecia.

Incidentul s-a petrecut la restaurantul Se Seoula din Skala Prinos, insula Thassos.

„Din pacate in aceasta seara am fost la restaurantul Se Seoula din Skala Prinos unde ne-au impus o consumatie de 20 euro de persoana, ceea ce mi se pare wow, sa nu poti manca intr-un restaurant ce vrei si de ce suma vrei. Mi s-a parut revoltator, nu mi se pare ok sa ajunga sa se poarte (asa – n.r.) cu noi, cei care am ridicat aceasta insula asa. Cu parere de rau, dupa 15 ani, nu mai dorim sa venim pe aceasta insula comerciala”, a relatat Daniela Pisica pe grupul de Facebook „Forum Thassos”.

Un alt internaut a confirmat că și el a avut o experiență neplăcută la taverna respectivă: „Cunosc foarte bine locatia si stiu ca au o atitudine cel putin ciudata. Cum ziceam mai sus, e singura taverna de la care m-am ridicat de la masa fara macar sa comand o bere.”

O altă utilizatoare a grupului, care a călătorit în Lefkada, a declarat că și pe această insulă grecească există restaurante ce impun o consumație minimă: „Buna! Si in Lefkada unde am fost noi impreuna cu 4 ani in urma este acum consumatie minima impusa, inclusiv la partea de bar cu rezervare…vremuri noi, obiceiuri noi. Era cazul unor restaurante cu view de pe munte.”

Foto: dimitrisvetsikas1969 / pixabay.com

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.