Turatie maxima pe canicula, disconfort minim pentru bebe: iata cum ajuta deflectoarele de aer conditionat!

deflectoare aer conditionat

Disconfortul termic din timpul verii este deja baubau-ul multora, mai ales al celor mai sensibili. Copiii fac parte din categoria celor mai afectati de temperaturile ridicate, fiindu-le deranjate atat perioadele de odihna, cat si cele de joaca sau alimentatie. Practic, intreg sistemul lor fiziologic are de suferit, in aceasta perioada inregistrandu-se frecvent lipsa poftei de mancare, deshidratarea si starile febrile.

In locuintele in care s-au montat deja aparate de racire a aerului, utilizatorii beneficiaza de o restabilire a confortului termic, insa nu sunt feriti de efectele secundare ale acestora. Pentru a contrabalansa actiunile nocive ale climatizoarelor, s-au elaborat diverse tipuri de deflectoare aer conditionat, care ofera o experienta placuta atunci cand aparatele sunt pornite.

Cele mai cunoscute afectiuni declansate de aceste dispozitive sunt alergiile si rinitele alergice. Utilizarea necorespunzatoare a dispozitivelor de racire, necuratarea filtrelor de aer de impuritatile acumulate in timp si pozitionarea acestora pe peretii din fata sau din spatele utilizatorilor prezinta numeroase riscuri de imbolnavire. Astfel, un aparat care evacueaza aer rece, direct catre fruntea, ceafa, zona capului sau a spatelui unui utilizator, poate determina dureri de cap puternice, dureri de dinti sau dureri de spate.

Accesoriul care restabileste confortul termic

Acest jet de aer este cu atat mai periculos pentru copii sau bebelusi. Sistemul lor imunitar este asaltat de acest „inamic”, trebuind sa raspunda tuturor provocarilor lansate. Prin montarea unor deflectoare de aer conditionat, insa, se schimba directia fluxului de aer, bebelusul fiind protejat de curentul rece care poate deveni neplacut si periculos.

Pe langa rolul functional pe care il indeplinesc, aceste accesorii care se pot monta si demonta cu usurinta pe majoritatea tipurilor de aparate de aer conditionat, au si un aspect estetic exceptional. Din multitudinea produselor vei putea alege modelul care sa se potriveasca perfect cu restul decorului din casa ta, dar si pe cel care sa fie ideal pentru varsta micutului tau. In acest sens, ai la dispozitie deflectoare de aer conditionat colorate, cu imprimeuri vesele, cu inimioare, catelusi, ursuleti si multe alte elemente grafice specifice exuberantei copiilor. 

Caracteristici moderne, cu eficienta dovedita

Confectionate din ABS, panza Oxford si metal, aceste accesorii deviaza aerul de curent eficient si ii protejeaza pe piticoti. In plus, datorita panzei Oxford, nu se acumuleaza condensul, protejand, asadar, sanatatea intregii familii. Atat seniorii, cat si juniorii casei se vor putea bucura de cea mai buna temperatura si un climat ambiental optim, fara a fi afectati de fluxul de aer rece.

Designul ergonomic modern al unor deflectoare aer conditionat contribuie la un aspect placut si functional. Bratele echipamentului pot fi ajustate astfel incat sa fie pozitionate exact pentru a schimba directia fluxului de aer. In plus, inaltimea reglabila pe 4 niveluri, lungimea ce poate fi setata pana la 125 cm si latimea panzei care asigura o protectie de 27 cm garanteaza o simbioza perfecta intre deflectoare si aparatele de racire a aerului.

Daca vrei sa continui sa folosesti aparatul de aer conditionat, fara a-l pune in pericol pe micut, apeleaza la cea mai inteleapta solutie din acest moment, montarea unor deflectoare de aer conditionat. Exploreaza colectiile disponibile online si alege cele mai bune produse pentru protectia copiilor si a intregii familii!