Trupul unui copil a fost găsit pe un câmp. Hainele seamănă cu ale băiatului căutat la începutul anului în Arad

Sebastian Corbei
Sebastian Corbei

Cadavrul unui copil a fost găsit sâmbătă după-amiază într-un desiș, pe un câmp, între localitățile Mișca și Vânători, din Arad. Potrivit polițiștilor de la IPJ Arad, îmbrăcămintea și încălțămintea sunt identice cu cele purtate de Ionel Sebastian Corbei, copilul care a fost dat dispărut în luna ianuarie a acestui an.

„În urma primelor verificări efectuate de polițiștii ajunși la fața locului, s-a constatat faptul că, pe câmp, într-un loc greu accesibil, se află cadavrul unui copil aflat în stare de descompunere, cu îmbrăcămintea și încălțămintea identice cu ale minorului Corbei Sebastian Ionel, dispărut de pe raza localității Vânători, în ziua de 09.01.2021”, au transmis reprezentanții IPJ Arad.

Cazul este anchetat de polițiștii de la Serviciul de Investigații Criminale din cadrul IPJ Arad, împreună cu un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad. În zona localității Mișca, la începutul lunii ianuarie, un băiat de 7 ani a fost dat dispărut.

Zeci de polițiști, jandarmi, pompieri și voluntari l-au căutat de o lună, însă nu a fost găsit. Sebastian Corbei era din localitatea arădeană Vânători.

Sebastian Corbei a fost văzut ultima dată pe 9 ianuarie, în jurul orei 16,30, la o stână de lângă localitatea Vânători. El plecase de acasă dimineaţa, la joacă în sat, ulterior alăturându-se altor copii pentru a merge la stână însoţiţi de un localnic bătrân. Mama copilului a sunat la 112 în jurul orei 19,00, pentru a anunţa dispariţia, când a constatat că acesta nu se întoarce acasă.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.