Trupul carbonizat al unei femei tinere a fost găsit pe un câmp din Giurgiu, pe o valiză

câmp camp
foto: Free-Photos / pixabay.com

Trupul carbonizat al unei femei a fost găsit pe un câmp din județul Giurgiu, relatează postul de televiziune Digi24.

Din informațiile de până acum, se pare că este vorba de o femeie tânără.

Polițiștii din Ghimpați au fost sesizați, vineri seară, de către o persoană, că pe DN 6, între localitățile Ghimpați și Valea Plopilor, este un incendiu.

La fața locului a ajuns o echipă operativă complexă, condusă de un procuror de la Parchetul Tribunalului Giurgiu, care a identificat cadavrul unei femei, carbonizat în procent de 90%.

Sursa citată mai notează că trupul femeii a fost găsit pe fragmentele unei valize.

Cadavrul a fost dus la Serviciul de Medicină Legală Giurgiu pentru autopsie.

O echipă de specialiști de la Direcția de Investigații Criminale și de la Institutul Național de Criminalistică va merge în județul Giurgiu pentru a acorda sprijin de specialitate în anchetă.

foto: Free-Photos / pixabay.com

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.