Trendurile verii 2024 în materie de accesorii. Ce se poartă în sezonul cald

Vara este foarte aproape și chiar a venit momentul să ne scoatem din dulap ținutele ușoare, să ne cumpărăm altele în ton cu ultimele tendințe și să ne facem un inventar al accesoriilor. După cum bine știi, ca să-ți completezi cât mai bine o ținută la modă este absolut indispensabil să te accesorizezi corespunzător. Iar pentru vara aceasta s-ar putea să ai nevoie de câteva elemente noi.

Iată ce se poartă în vara lui 2024 în materie de accesorii:

Gadgeturi la modă

Aproape în orice activitate pe care o desfășurăm ne folosim de un gadget din ce în ce mai performant, care face tot mai multe lucruri în locul nostru, care ne asigură confortul și o calitate mai bună a vieții. Chiar și atunci când este vorba de vicii apelăm la device-uri. Astfel, tot mai mulți fumători înlocuiesc țigările clasice cu aparatele de vapat, gândindu-se la sănătatea lor. Dar până și aceste aparate au căpătat forme noi. Îți poți face o idee aici, dar noi îți spunem că aceste gadgeturi arată acum complet diferit, sunt colorate și cool și îți vor da un aspect foarte șic.

De asemenea, un gadget foarte la modă vara aceasta este smartwatch-ul. Până de curând apelau la acest dispozitiv, în general, cei pasionați de sport, preocupați să-și măsoare în fiecare moment nivelul de activitate fizică. Însă aceste dispozitive au fost perfecționate, iar acum îți pot spune când trebuie să mănânci și ce anume, când să bei apă, când să te ridici de pe scaun să faci câțiva pași, cât ai dormit și care a fost calitatea somnului. Sunt pur și simplu gadgeturi care ne pot face ordine în viață, iar acum au modele și culori care atrag toate privirile.

Ochelari de soare statement

Ochelarii de soare sunt indispensabili pe perioada verii, având un rol dublu: acela de a ne proteja ochii de soarele puternic și de a ne conferi un aspect mai cool. Anul acesta se poartă ochelarii statement, care vor da personalitate unui outfit modern. Prin urmare, e momentul să-ți îmbogățești colecția cu o pereche de ochelari cu rame mari și colorate sau cu unii cu rame metalice și lentile reflectorizante. De asemenea, se poartă foarte mult ochelarii cu forme inedite sau cu lentile roz ori galbene sau oricare altă nuanță pastelată.

Șepci și pălării

După cum ai observat, verile sunt din ce în ce mai toride, astfel că șepcile și pălăriile au devenit un must have. Acum se poartă șepcile colorate, pălăriile din pai sau tip bucket, iar designerii le propun chiar și pentru ținute mai formale. Pe Harper’s Bazaar vei descoperi o colecție întreagă de șepci și pălării la modă și moduri în care să le porți.

Teniși

Sunt accesorii de nelipsit vara aceasta. Vei găsi o pereche de teniși potriviți indiferent de stilul vestimentar abordat și pentru aproape orice împrejurare, astfel că vei reuși să-ți compui o ținută cool. În plus, sunt foarte confortabili, acesta fiind un motiv în plus pentru care oricine ar trebui să aibă în garderobă cel puțin o pereche de teniși.

Rucsacuri

Până de curând erau accesorii asociate în special cu persoanele care fac sport, dar pentru că sunt atât de practice, au început să fie purtate în mod curent. Acum le găsești sub diferite forme, dimensiuni, modele, materiale și culori, astfel că îți vei găsi un rucsac potrivit chiar dacă preferi un stil mai elegant.

Foto: Unsplash