Trei idei de afaceri cu bani puțini și profituri consistente

FOTO: GreatNews lei bani leu
FOTO: GreatNews

Cei care visează la o proprie afacere nu trebuie să se dea bătuți din cauza lipsei banilor. Există mai multe afaceri care se pot face cu bani puțini și fără prea multă bătaie de cap. Important este, înainte de a începe o afacere, să analizați cum vă puteți promova și vinde produsele și serviciile.

De asemenea, încercați să veniți cu ceva nou și de calitate față de ce există pe piață.

Iată trei idei de afaceri care se pot face cu bani puțini în România:

Afacere cu produse handmade. E genul de afacere pe care o pot începe cei care au aplecare spre artă, sunt îndemânatici și creativi. Nu aveți nevoie decât de bani pentru a înființa firma și, pentru început, în locul unui site, care ar putea costa mai mult, vă puteți promova și vinde produsele cu ajutorul rețelelor de socializare.

Prima investiție ar fi doar în materialele pentru produsele handmade. Puteți face și vinde foarte multe produse, iar limitele țin doar de imaginația voastră. Puteți realiza de la felicitări handmade de nuntă personalizate până la accesorii de purtat, genți, decorațiuni interioare sau rame pentru fotografii.

Afacere de amenajări interioare. Principala condiție pentru o astfel de afacere este să aveți „ochi și nas” pentru meseriași. Sunt firme de amenajări interioare, însă destul de puține sunt cele care fac lucrări de calitate.261868127.hitachi-dh24ph

O primă investiție ar fi de aproximativ 3.000 de euro, buget pe care să-l folosiți pentru cumpărarea unei bormașini bune, pentru o mașină de tăiat gresie și faință, precum și alte câteva scule clasice care se folosesc în lucările de amenajări interioare. Și în acest caz, dacă un site de prezentare vi se pare cam scump, puteți să vă promovați lucrările și serviciile pe rețelele de socializare.

Afacere de imprimat tricouri, căni și idei de cadouri. Ca și în cazul afacerii cu produse handmade și pentru această afacere e nevoie de puțină imaginație. Chiar dacă sunt multe firme care oferă astfel de servicii, creativitatea face cu siguranță diferența.tricouri-personalizate-casa-moara-fetili

O presă pentru imprimare materialelor textile costă aproximativ 2.500 de euro. De asemenea, o presă pentru căni ar costa în jur de 1.500 de euro. În primul buget trebuie să mai includeți și în jur de 700 de euro pentru achiziționarea unui computer și a unei imprimante, de preferat cu laser.

Marele avantaj este că nu aveți nevoie de un spațiu pentru magazin, iar produsele le puteți vinde online, pe un site al magazinului sau cu ajutorul rețelelor de socializare.