Mai multe companii de transport din Europa sunt în căutare de șoferi în România. Unele dintre ele acceptă și șoferi începători. Iată câteva dintre cele mai tentante locuri de muncă pentru șoferi.

Șofer pe trailer frigorific. Se caută un șofer care să facă transport internațional de marfă dinspre Danemarca către sudul Europei. Salariul de bază este de 1.800 de euro la care se adaugă bonusuri în funcție de performanță. Mai multe detalii găsiți LA ACEST LINK.

Șofer trafic internațional. O altă firmă europeană caută șoferi în România. Serviciul este timp de 4 săptămâni în străinătate și o săptămână liberă. Se oferă training profesional în Olanda. Salariul pornește de la aproximativ 1.800 de euro pe lună. Mai multe detalii aflați de LA ACEST LINK.

Șofer începător pe autocamion în UE. O firmă caută șoferi pe autocamioane și se acceptă și cei fără experiență. Locul de muncă presupune transportul de mărfuri pe rute intracomunitare, cu sisteme autotractor+semiremorca cu MTMA 40 to, conform instrucțiunilor primite de la dispecerat. Mai multe detalii aflați LA ACEST LINK.

Șofer profesionist Comunitate. O altă firmă ese în căutare de șoferi profesioniști pentru transport marfă. Se cere disponibilitate de lucru în Europa de Vest pentru perioade mai lungi de timp. „Candidatul trebuie sa indeplineasca si urmatoarele conditii: cinstit, ordonat, riguros, descurcaret, dinamic. respectuos.” Salariul pornește de la 1.900 de euro. Mai multe detalii găsiți LA ACEST LINK.

Șofer pe camion de 40T. O altă companie caută un șofer care să transporte pe rute din Danemarca, Norvegia și Suedia. Salariul poate porni de la 2000 de euro și ajunge până la 3000 de euro. Compania este daneză. Mai multe detalii aflați de la ACEST LINK.

Șofer Uniunea Europeană. Muncă într-o firmă de transport pe poziția de șofer de camion (categorie – CE ). Lucru pe camioane cu prelată marca DAF în Belgia, Franța, Germania și Danemarca. Responsabil pentru încărcarea și descărcarea bunurilor. Mai multe detalii găsiți LA ACEST LINK.

Șofer profesionist UE. Se caută un șofer „onest, corect, fără antecedente penale, cazier auto fără abateri grave în ultimii 3 ani”. Cei care se vor angaja vor lucra pe camion nou Mercedes. Mai multe detalii aflați de LA ACEST LINK. 

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.