Top 5 sloturi retro pentru a-ți aminti de vremurile bune

Sloturile retro sunt foarte populare în rândul iGamers și probabil pentru că ne aduc aminte de vremurile bune când oamenii nu puteau juca decât jocuri de cazino în pub-uri și cazinouri terestre. Acestea fiind spuse, am decis să căutăm unele dintre cele mai faimoase sloturi online cu 5 tambururi care combină clasica slot-uri cu grafică cu aspect modern și funcții uimitoare la cazinouri online straine care platesc. De fapt, am făcut o listă cu top 5 pacanele retro care să vă ducă băieții undeva între anii 1920 și 1960.

Înainte de a merge mai departe, să vedem ce înseamnă de fapt cuvântul „retro”. Ei bine, adjectivul „retro” (preluat direct dintr-o prepoziție latină) înseamnă „înapoi” sau „în urmă” și „se referă ca un cuvânt de sine stătător la o tendință nostalgică sau de modă veche”. Cu toate acestea, cuvântul poate fi folosit și ca substantiv, care descrie acțiunea de a privi înapoi. Termenul este folosit de obicei pentru a defini hainele, mobilierul și filmele cu stil retro la cazinouri online straine, care sunt „clasice”.

  1.     Retro Style slot de la EGT – Top 5 sloturi retro

Retro Style este un slot progresiv cu 20 de plăți, 5 tamburi, care rulează pe platforma software EGT Interactive. Jocul te va duce aproape un secol înapoi, unde sunt mașini de lux, unde semnul suprem al bogăției. Există o mulțime de detalii pentru a fi atentă, dar simbolurile cele mai frecvente care apar pe role sunt mașinile clasice, cu mai multe modele și culori.

Proprietarul bogat de mașini cu aspect este Wild Card-ul jocului, acesta fiind un substitut pentru orice simbol obișnuit. The Wild vă va ajuta, de asemenea, să formați mai multe combinații câștigătoare. Logo-ul Retro Style este simbolul Scatter și dacă aterizați 3, 4 sau 5 dintre ele în același timp, veți declanșa 15, 20 sau 25 de rotiri gratuite în mod corespunzător. De asemenea, puteți beneficia de jocul Gamble.

  1. Jazz of New Orleans Slot de la Playn GO

Treceți la un alt slot progresiv care face parte din al nostru top 5 pacanele retro, care este alimentat de Play GO și numit Jazz of New Orleans. Jocul este inspirat din Epoca Jazzului și are loc în New Orleans – leagănul jazzului. De îndată ce începeți să învârtiți, veți auzi coloana sonoră a jazz-ului cu diferite instrumente care cântă, în timp ce imaginile clasice includ un cântăreț, un saxofonist, un whisky și o vedere a celebrului Bourbon Street.

Logo-ul jocului este simbolul Wild și dacă aterizați cel puțin 3 Wilds simultan, veți declanșa runda Bonus. În acel moment, vei fi dus într-un alt ecran în care va trebui să alegi un club de jazz pentru a dezvălui numărul de rotiri gratuite. Apoi, va trebui să selectați instrumentul pentru a dezvălui Extra Wilds. De fiecare dată când aterizați o combinație câștigătoare, veți avea șansa de a activa funcția Gamble dacă doriți.

  1. Gangsters slot de la Habanero

Creat de furnizorul de software Habanero, slotul Gangsters este încă un slot online de modă veche, care conține tot felul de bunătăți vintage. Principalele simboluri aici includ gramofon, Tommy Guns, trabucuri, alcool și jocuri clasice de cazino.

The Wild este Hitman și poate apărea doar pe mulinetele 2, 3, 4 și 5, acționând ca un înlocuitor pentru orice simbol, în afară de Scatter, care este Gramofonul. De la care beneficiază 5 funcții diferite, care vin cu rotiri gratuite și multiplicatori. Ba mai mult, un jackpot progresiv poate fi declanșat la întâmplare, la încheierea oricărui joc.

  1. Western Belles slot de la IGT – top 5 sloturi retro

Un alt slot vintage din selecția noastră de astăzi este un slot Western Belles de 40 de plăți, cu fotografii cu aspect învechit, cu haine în stil retro și accesorii care aparțin unor frumoase dame. Dezvoltat de software-ul IGT (WagerWorks), jocul oferă o combinație de filme vechi și „gusturi mai răscolite”.

De asemenea, jocul oferă Wilds, Scatters, Rotiri gratuite și multiplicatori de care puteți profita. Există două tipuri de Wilds – primul este pictograma Ruj cu cuvântul „sălbatic” peste ea, iar cel de-al doilea este Cowgirl într-o rochie roșie, disponibilă doar atunci când este declanșată funcția Wild Reel. Trei simboluri bonus apar pe mulinele 2, 3 și 4, activând automat 5 rotiri gratuite cu un multiplicator 2x.

  1. Creature from the Black Lagoon de la NetEnt

Inspirată de celebrul film horror din anii ’50, slotul Creature din Black Lagoon este alimentat de NetEnt în parteneriat cu Universal. Jocul are 20 de linii de plată și 5 tambururi, în care simbolul Wild apare la întâmplare și, odată făcut, va fi într-o formă de Wild Sticky și va rămâne pe role până când funcția Respin se va încheia. Funcția Spin gratuit este declanșată atunci când cel puțin 3 Scatters apar pe role simultan.

Dar înainte de a vă alătura dr. Maia și Dr. Reed în aventura lor, vi se recomandă să vă setați pariurile. Anume, dimensiunea monedelor variază de la 0,01 la 0,5, în timp ce dimensiunea maximă a monedelor pe fiecare linie poate ajunge până la 10. Este un joc de varianță medie, deoarece oferă o mulțime de câștiguri mici, alături de câștigurile din funcția Free Spin. De asemenea, setările avansate de redare automată vă vor permite să jucați fără întrerupere.

Ei bine, asta concluzionează lista noastră cu primele 5 sloturi tematice retro, dar am dori, de asemenea, să ascultăm părerea ta. Înainte de a vizita cazinoul online preferat și a căuta aceste versiuni, spuneți-ne – care sunt sloturile dvs. clasice preferate? Doar asigurați-vă că vă opriți pe forumul nostru și spuneți-ne ce credeți!