Titi Aur, despre condusul pe autostrăzile din România: Mă uit în oglindă și văd doar mașini scumpe. Sunt niște parveniți

Reguli noi în procesul de înmatriculare auto SH FOTO: tookapic/Pixabay.com
Reguli noi în procesul de înmatriculare auto SH FOTO: tookapic/Pixabay.com

Expert în conducere defensivă, Titi Aur a declarat că pentru el este foarte stresant să conducă pe autostrăzile din România.

„Pentru mine e un stres maxim să circul pe autostradă. Pentru că pe banda unu circulă vehicule mai lent decât ar trebui să circule. Și am fost în weekend când nu erau camioane, doar autoturisme.

Multe mașini merg mult mai încet decât ar trebui în mod firesc să circuli pe autostradă. Adică merg cu 90 km/h. Eu vreau să merg pe autostradă cu aproximativ 130 km/h. Dar este imposibil”, a spus Titi Aur pentru DC News.

El a explicat că pe banda unu circulă mașinile lente, în timp ce pe banda doi sunt șoferii „agresivi”, cei care fac semnale cu farurile pentru a te da la o parte.

„Când e coloană de mașini pe banda unu, cei agresivi vin în viteză, vor să frânez, să reduc viteza la 90 km/h și să mă dau să treacă ei cu 190 km/h. Și atunci fac un slalom pe autostradă. (…)

Când mă uit în oglindă văd doar mașini scumpe, cu xenoane, nu mașini de amărâți. Ci de oameni parveniți. O spun cu toată răspunderea, sunt niște parveniți. Pentru că un om civilizat care a făcut bani și are o mașină bună nu se comportă așa. Ei sunt cei care nu înțeleg că soarta le-a oferit o mașină scumpă, dar nu e șoseaua lor”, a mai declarat Titi Aur.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.