„Team building” cu amenzi de 30.000 de lei pentru 10 șoferi ce făceau off road în pădure

Foto: Captură video FB

Mai multe persoane care se aflau în team building și făceau off road în pădure au fost amendate cu 30.000 de lei de jandarmii brașoveni.

Urmărește GreatNews și pe Instagram ca să fii la curent cu ce se întâmplă interesant în România.

Duminică, 7 aprilie, jandarmii din cadrul Postului Montan Zărnești au identificat 10 autoturisme aflate în zona Bârsa Fierului, care pătrunseseră în pădure fără a avea acest drept.

Întrebați de jandarmi cum își justifică prezența acolo, persoanele au declarat că sunt în zona într-un „team building” și vor să se plimbe în natură. Toți cei 10 șoferi au fost sancționați contravențional cu amenzi în valoare totală de 30.000 de lei.

Jandarmii din Zărnești au aplicat în ultima săptămână amenzi în valoare totală de 34.500 de lei în conformitate cu prevederile Legii 407 din 2006 a vânătorii și protecției fondului cinegetic.

Ne găsești și pe Threads.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.