Tatăl vitreg al fetiței care a murit în Arad și-a recunoscut fapta. Fetița dorea să se joace cu el și l-a înfuriat

Tatăl vitreg al fetiței care a murit la Arad și-a recunoscut fapt. Inițial, acesta le-a spus anchetatorilor că a încercat să-i facă baie copilului, s-a agitat, a alunecat și a căzut cu capul de cadă.

„Tatăl şi-a recunoscut fapta. A recunoscut în cadrul audierilor de marţi că s-a enervat, a fost deranjat de fetiţa concubinei sale care îl gâdila şi a vrut să se joace cu el. A dat-o cu capul de peretele din hol.
A observat că nu mai are puls, aşa că a pus trupul acesteia într-un geamantan, a luat un taximetru şi a dus cadavrul pe un teren viran.
Cu un alt taximetru s-a întors acasă. În călătorie l-a luat şi pe băiatul de trei ani, fratele victimei”, a declarat Ruxandra Tarcea, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad.
Bărbatul, în vârstă de 23 de ani și mama fetiței au fost audiați aseară. Fetița avea 4 ani și avea un frate în vârstă de 3 ani. Mama celor doi copii era însărcinată cu iubitul ei, iar săptămâna trecută a născut.
La momentul decesului fetiței de 4 ani, mama acesteia era în spital.

Poliția Română a făcut publică o imagine din momentul reținerii bărbatului din Arad suspectat că și-a ucis fiica vitregă în vârstă de patru ani, trupul acesteia fiind găsit pe un câmp. Ulterior, acesta a recunoscut, în fața procurorilor, că a omorât-o pe fetiță.

„Este greu de explicat cum cineva care comite o atrocitate să mai poată dormi și liniștit. El este bărbatul bănuit că ar fi luat viața unui suflet nevinovat. Acesta a fost ridicat din pat, de către colegii noștri”, se spune pe pagina de Facebook a Poliției Române.

Sursa foto: Poliția Română/Facebook
Sursa foto: Poliția Română/Facebook
Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.