Tânăr prins cu 180 km/h pe contrasens

poliția polițist rutieră amendă mită refuzată amenzi
Poliția. Foto: Captură YouTube

Un tânăr de 22 de ani a fost surprins de polițiști în timp ce conducea mașina cu peste 180 de km/h pe contrasens, relatează Digi 24.

Bărbatul a refuzat să oprească la semnalele regulamentare ale polițiștilor, iar în urma verificării făcute de oamenii legii s-a constatat că avea permisul suspendat. Șoferul a fost identificat și reținut pentru 24 de ore.

„La data de 1 ianuarie a.c., poliţiştii Biroului Rutier din cadrul Poliţiei municipiului Reghin au înregistrat cu ajutorul aparatului radar, pe raza localităţii Morăreni, judeţul Mureş, un autoturism rulând cu o viteză de 181 de km/h pe sensul opus de mers. În data de 5 ianuarie a.c., în urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au identificat şoferul autoturismului, un tânăr în vârstă de 22 de ani. În urma verificărilor efectuate în baza de date a rezultat faptul că tânărul figurează cu dreptul de a conduce suspendat”, a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureş.

Tânărul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 2.900 de lei pentru depăşirea vitezei regulamentare și cu 870 de lei pentru deplasarea pe contrasens. În plus, poliţiştii i-au întocmit dosar penal deoarece conducea deși avea permisul suspendat.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.