Sute de civili ucraineni au oprit o coloană de tancuri rusești | VIDEO

tanc
Foto: Captură Twitter Ahmed W B / NEXTA

Poliția și civilii ucraineni au oprit o coloană de tancuri care înainta spre orașul Koriukivka, în regiunea Chernihiv, aflată în nordul țării.

În imaginile video care au fost publicate pe Twitter se vede că sute de localnici au blocat șoseaua pe care înaintau tancurile și nu le-au lăsat să pornească mai departe.

Unii oameni chiar s-au urcat pe tancuri.

Nu este pentru prima dată când civilii ucraineni se pun în fața tancurilor rusești. În urmă cu două zile, un bărbat singur s-a pus în fața unui convoi de mașini blindate rusești care avansau în sudul Ucrainei.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.