Șuruburi neprinse în parapete pe Podul de la Brăila | VIDEO

Un bărbat s-a filmat pe Podul de la Brăila, inaugurat la începutul verii, în timp ce scoate câteva șuruburi din parapete cu mâna. Șuruburile nu par a fi strânse.

În video persoana care filmează arată cum scoate unul după altul mai multe șuruburi ce nu par a fi prinse deloc.

„Ce-ai făcut, mă? Ia uite. Totul… Nimic nu e strâns”, spune persoana care a filmat cum scoate cu mâna goală șuruburile din parapete.

„Ia uite, se scoate singure. Ăsta iese, ăsta iese…”, spune persoana care continuă să scoată șurub după șurub din parapetele metalic de pe o parte a Podului de la Brăila.

Purtătorul de cuvânt al CNAIR, Alin Șerbănescu, a declarat că structura podului nu este în pericol, iar șuruburile nstrânse sunt la un parapet.

De asemenea, acesta a mai spus și că nu există riscuri deoarece după respectivul parapet care este montat pe marginea uneia din căile de rulare, mai vine trotuarul pentru intervenție, cu lățimea de 3 m si încă un parapet marginal.

Reprezentantul CNAIR a mai adăugat că podul încă nu a fost recepționat, iar responsabilitatea este încă a antreprenorului care l-a construit.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.